Internetveilen
Op de vastgoedveiling van Friesland is het voor geregistreerde bieders mogelijk om via internet een bod op een object uit te brengen. Vrdat u daadwerkelijk mee kunt bieden dient u zich te hebben geregistreerd, anders kunt u niet via internet bieden. Bij de button "internetbieden" treft u alle informatie aan!

En gezamenlijke regionale veiling
Om executieveilingen voor particuliere kopers aantrekkelijker te maken heeft een twintigtal Friese notarissen besloten de krachten te bundelen. Zij hebben daarvoor de Stichting Friese Vastgoed Veiling opgericht die de executieveilingen van deze notarissen centraal organiseert, zodat er meer aandacht kan worden besteed aan de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van executieveilingen voor particuliere kopers.
Daarnaast leidt een centrale organisatie natuurlijk ook tot lagere kosten, wat ten goede komt aan de eigenaar wiens woning gedwongen wordt verkocht. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.
Door het organiseren van n regionale veiling, worden vaak meerdere panden in een zitting geveild. De regionale veilingen worden op een vast tijdstip en een vaste plaats georganiseerd. Op deze site treft u de veilingdata en de locatie aan. 

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris
De verantwoordelijkheid over elke individuele veiling blijft bij de notaris die staat vermeld bij elk afzonderlijk veilingobject. Informatie over het te veilen object en over de veilingvoorwaarden, staat vermeld op deze website bij het betreffende te veilen object.
Blijft u toch nog met een vraag zitten, dan kunt u kontakt opnemen met de notaris die het object veilt (telefoon- en e-mailgegevens staan vermeld bij het object).

Waar moet je als koper op letten bij een executieveiling?
Op deze site vindt u informatie over wat er bij het kopen op een executieveiling komt kijken.


Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.